Kabelkové menu

Bagbi

Buggi

Evi

Gobi

Jarry

Joli

Lemi

Loli

Luci

Nani

Pony

Rexi

Sandra

Tootsi

Twingi


ČR - Kč Slovensko - €

Typy


Bagbi

Buggi

Evi

Gobi

Jarry

Joli

Lemi

Loli

Luci

Nani

Pony

Rexi

Sandra

Tootsi

Twingi

Doplňky ke kabelkám
Recenze
Napište také
star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-10-08
Eva Veselková

Kabelka je nádherná, krásně ušitá,teď jsem objednala i pro dceru a cením si i výborné komunikace a rychlosti dodání.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-08-08
Šárka

Právě jsem si vyzvedla svoji kabelku a je opravdu nádherná a hlavně kvalitní

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-07-20
Syssi

Kabelka je nádherná, jsem velice spokojená, určitě znovu objednám.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-07-18
Ema

Nádherné kabelky a hlavně kvalitní

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-07-16
Šárka

Právě jsem si vyzvedla svoji kabelku a je opravdu nádherná, kvalitně ušitá!!! Když kabelku,tak jedině Lucotku

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-06-12
Markéta

Recenze, které jsou zde psané jsou opravdu pravdivé. Firma je spolehlivá, rychlá a kvalitní. Batoh je opravdu krásný, naprosto splnil mé představy.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-06-12
Jana

Včera jsem si byla osobně vyzvednout kabelko-batoh a kabelku s řetízkem pro snachu ....... Veliká spokojenost, opravdu kvalita. Je vidět, že jsou kabelky šité s láskou. Mladý muž, který mi kabelky vydával byl velice příjemný a milý. Moc děkuji.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-06-11
Dada

Kabelka je nádherná, dodaná v predstihu,takže ide so mnou na dovolenku, som nadmieru spokojná,ďakujem

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-05-20
Jitka

Po asi pěti letech aktivního nošení mi už dosloužila vaše kabelka. Po období smutku a nutnosti ji opravdu vyměnit jsem se smířila s tim, že alespoň tedy zachovám tvar a snad najdu náhradu...když jsem začala listovat tak jsem ji našla. Našla jsem tu stejnou❤

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-05-18
Lucie

Objednávala jsem poprvé a naprostá spokojenost. Kabelka je velice pěkná.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-05-10
MARTA

objednala jsem si kabelku přes internet. Navrhovala jsem si navíc kapsičky... tech nikdy neni dost :D. Když přišla hned jsem se do ni zamilovala. Nosím ji DOSLOVA denně. A nešetřím ji. Ta kabelka je stále stejná. a to doslova - nikde jednina dírka, "koženka" se neloupe. nemám co dodat. je fantastická. Právě sedím u E- shopu a objednávám další. Velké díky.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-04-20
Iva Řezníčková

Koupila jsem si 3 různé kabelky a z každé jsem nadšená. Určitě objednám další, kamarádce se taky moc líbí.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-04-18
Vlasta

Dobrý den, právě jsem dostala Lucotku i s peněženkou a jsem nadšená. Kvalitní provedení a nádherný desing. Prostě nádhera, budu všude doporučovat. Rychlé dodání a velmi milé jednání. Děkuji moc a ať se daří...

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-04-12
Alžbeta

Začiatkom mesiaca mi prišla kabelka, druhá od vás, som veľmi spokojná ušitá je podľa mojich prianí, veľká vďaka

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-04-05
Šárka

Mám od Vás již čtvrtou kabelku, tentokrát i s peněženkou, a jsem jako vždycky nadšená, krása.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-03-01
Leona

Jsem baťůžková a dnes mi došel Váš úžasný batoh i peněženka ve stejném stylu. Už teď vím,že nebude poslední.Moc děkuji.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-02-25
Zuzana

Dnes mi prišla moja štvrtá, Sandra One Hassan. Nádherná ako aj tie predošlé. A už mám vybraných minimálne desať ďalších :))) Absolútna spokojnosť s výberom kabeliek, s precíznym vypracovaním a v neposlednom rade aj s úžasným prístupom. Vidno, že kabelky šijete s láskou. A každú jednu. Plus k nám zákazníčkam a zákazníkom pristupujete s úctou. A za to si vás aj my vážime. Keby sa dalo dať desať hviezdičiek, bez mihnutia oka ich odo mňa dostanete.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-02-07
Marcela

Za mě jste jedničky. Kabelka je krásná a kvalitně udělaná a dnes jsem objednala další pro maminku k narozeninám. Určitě si objednám časem ještě nějakou :-)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-01-25
Hana

Nakoupila jsem prvně a jsem maximálně spokojená. Kabelka kvalitně ušitá, hezky se nosí a líbí se. Určitě nezůstanu jen u jedné.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2019-01-15
Jana

Kabelky od firmy LUCOTO jsou prostě senzační. Mám od nich kabelku a batoh, při koupě 3 kabelky jsem trošku neodhadla velikost, ale s velkou ochotou mi kabelku vymění za jinou. Takže maximální spokojenost. Myslím, že s tak seriózní firmou jsem se už dlouho nesetkala.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-12-26
Gabi

Již jsem v tomto obchodě zakoupila 2 kabelky a dnes objednala další dva kousky. Jsem maximálně spokojena. Kabelky jsou krásné, jedinečné a budí pozornost. Když jsem u druhé kabelky chtěla zkrátit dobu dodání, nebyl s tím žádný problém. Teší mě, že mohu předat odkaz na vaše stránky zájemcům, jelikož vaše kabelky jsou opravdu kvalitně zpracované, s jedinečným designem a za dobrou cenu.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-12-05
Hanka M.

Objednala jsem u Vás dvě kabelky.Obě jsou moc hezké a už se těším,že udělají radost svým nositelkám,které je dostanou jako vánoční dárek

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-11-17
Veronika

Kabelka dorazila v pořádku a je naprosto uzasna! Velmi dekuji bude to krasny darek.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-11-15
Marie

Kabelky dorazila v pořádku a je úžasná. Děkuji mnohokrát! Obchůdek mohu jen a jen doporučit! Jste skvělý! Ještě jednou děkuji.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-11-02
Jana

I já jsem novou majitelkou dalších lucotec. Jsou prostě boží!! A už zase pokukuju po další. :-)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-10-18
Alena

Dnes jsem si vyzvedla již 12 KABELKU a opět fascinující! Vánoce se kvapem blíží,a tak jsem začala s nákupy již teď,v pohodě a v klidu. Je neuvěřitelné,jaké množství překrásných kabelek je na výběr,vše perfektně zpracované a s láskou a úsměvem prodávané. A ty doplňky...a již mám vybrané další. Děkuji,že jste!

star_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-09-24
Blanka

Dnes jsem si vyzvedla kabelku, je naprosto úžasná.Moc se mi líbí. Určitě nezůstanu jen u jedné... :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-06-08
Vlasta Šedinová

Milý přátelé Lukota i vážení tvůrci.Kabelky jsou užasným doplňkem každé ženy,nehledě na věk,krásně a nápaditě zpracované a precizně ušité.Je dobře,že my Češi ukazujeme,že naše výrobky jsou originální a hlavně cenově dostupné pro každou ženu.Jen mě osobně ve vaší kolekci chybí klasické psaníčko,jen do ruky.Asi je ženy moc nenosí,ale já bych právě takové uvítala.pokud by to bylo možné třeba takové ušít i na zakázku,pak by to bylo dokonalé.....Mám od Vás několik kabelek i doplňků a věřte,že jistě nebudou poslední.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-05-25
Žaneta

Dnes jsem si vyzvedla kabelku, je naprosto úžasná, precizně zpracovaná. Moc se mi líbí. Určitě nezůstanu jen u jedné...

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-05-11
Eva Matulová

Dnes mi prisla kabelka,velka vďaka,je krasna , už sa teším,ako ju budem nosiť :D :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-30
Alžbeta

Dnes mi došla kabelka Lemi One Flash- C blue and gray, som spokojná, fakt kvalitne ušitá, určite nie je posledná ktorú si u vás objednám.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-28
Bohunka

Objednala jsem si už vloni kabelku a naprostá spokojenost. Letos jsem zkusila novinku - elegantní batoh, černý s motýly a je naprosto úžasný, nádherný, boží... ..předčil všechna má očekávání. Víc takových firem na trhu.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-27
Pavla Kočišová

Zdravím,včera dorazily kabelky podle mého přání.Naprostá spokojenost. Jsou top kabelky.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-17
Jana

Dnes mi došla k batôžku aj kozmetická taštička... no, paráda!! ĎAKUJEM. Ďakujem. Ste skvelí, máte úžasnú prácu a TOP-prístup k zákazníkom. Už teraz sa teším na niečo nové, čo si vyberiem...

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-16
Naďa

Lucotku Sandra mám rok a půl a jsem s ní velmi spokojena. Sklízí obdiv a je opravdu velmi kvalitní. Pokukuji po další ☺

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-06
Jana

Právě jsem obdržela lucotku Evi One Corn a Tootsi One Rose. Obě jsou úžasné!!! Krásné!!! Určitě si pořídím další! :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-04-05
Jana

Dnes mi Lucotka došla... náááádherný batôžtek, kráááása. Určite si k nemu ešte čo-to doobjednám a na Vianoce dáky iný kúsok. Neskutočná práca, precízna; skvelý dizajn. Vypracované do detailov! Úžasná komunikácia s personálom... (ja som, totiž, menila objednávku, lebo som si nevedela vybrať!! a oni boli úúúplne ústretoví, láskaví, v pohode).Nemám slov. ĎAKUJEM. (inlove)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-03-29
Lenka

Já bych taky chtěla vaši kabelku. Ale jak si mám vybrat, když je jedna hezčí než druhá. Recenze nadšených zákaznic svědčí o spokojenosti. (:| Takže již brzo se musím rozhodnout.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-03-23
Ludmila Wechová

Děkuji za krásu v kabelkách. Dcera má Tootsi fialovo bílou, už se nemůže dočkat jara. Já mám Nani, vzala jsem ji na koncert, byla široko daleko nejhezčí. Právě jsem si objednala modrobéžovou kombinaci LEMI (na rameno - babička musí mít volné ruce). Už se nesmírně těším.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-03-19
Jitka Melničuková

Kde je možnost udělení 10*? Chyba! Kabelku mám cca 1,5roku. Tahám ji všude, nosím jen tu jednu, takže denně. Prakticky nejeví známky opotřebení, dám do ní, co se do ní vejde a zapomněla jsem ji naimpregnovat(já vím, tím bych se neměla chlubit). Má na sobě látku se vzorem s bílou barvou, ani tak nejeví známky nějakého zašpinění! Každý ji obdivuje a kamarádky kupují a doporučují dál, už nevím ani kolik a nemám jedinou negativní zpětnou vazbu. Za mě stojí tyto kabelky za každou korunu a jdu vybírat další (Potřebuju věttší, nemám kam dávat šroubováky :-))

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-03-16
Olga

Lucotku jsem právě objednala - pátou v pořadí (teprve druhou pro sebe) a jsme všechny moc spokojené. Kvalita s běžně dostupnými kabelkami nesrovnatelná, drží barva, tvar, jsou pohodlné a pevné. Nyní se mi stala nehoda, syn na mě skočil a váhou rozbil uchycení popruhu - posílám na opravu a přístup firmy je perfektní. Děkuji (inlove)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-03-04
Kateřina

Mám dotaz, nikde není vyobrazen vnitřek kabelky. Kolik má kapes a kapes na zip. Organizér v kabelkach na to nikdo nemyslí. Děkuji pf

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-02-28
Vladimíra Ječmenková

Dnes mi došla kabelka. Moooc děkuji. Taška je super. Už vím co dostanou děvčata k narozkám. Opravdu se mi moc líbí. Doporučuji všem.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-02-23
Eva

Moc děkuji za nádhernou kabelku Tootsi, byla na přání, skvělá domluva, kabelka je ve skutečnosti mnohem krásnější než na fotce. Všem vřele doporučuji. (inlove)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-02-05
Veronika

Děkuji Vám za nádhernou kabelku je dokonalá.Luxusní práce.Jsem velmi spokojená a DOPORUČUJI všem (inlove)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-02-01
Eva

Kabelku som prave obdrzala, je prekrasna :) perfektne usita, farby zodpovedaju obrazku. Som s kupou velmi spokojna :) Odporucam.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2018-01-01
Helena

gratuluji, krásné kabelky, skvělé ceny...jste šikovný...

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-12-30
Lenka

Moc děkuji za kabelku kterou jste stihli ušīt abych ji mohla dostat k vánocům a už se moc těším na únor až ke kabelce dostanu i peněženku.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-12-25
Pavlína

Dlouho, opravdu dlouhou jsem čekala na svoji první Lucotku a přišlo velké zklamání. Kabelka byla dost drahá a draze a luxusně rozhodně nepůsobí. Ušitá je kvalitně, ale materiál se mi nelíbí. Ani barvy nejsou jako na fotkách v e-shopu. Nejraději bych ji vrátila.

Dobrý den, určitě není problém, Lucotku prosím zašlete na naší adresu s lístečkem s Vaší adresou a číslem účtu. Následně Vám zašleme peněžní obnos zpět na Váš účet.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-12-12
Helena

Dobry den.Chcem sa Vam moc podakovat za krasnu kabelku,ktora dnes prisla.Je to darcek k Vianociam pre moju maminku Urcite sa bude z nej tesit.Ja uz svoju lucotku mam...a som s nou velmi spokojna.Urcite zas nastane chvila,kedy sa na Vase stranky vratim.Este raz moc dakujem. :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-12-01
Jitka Louvarová

Dnes jsem obdržela balíček. Batoh je opravdu nádherný. Oceňuji kvalitní provedení a design. Již si vybírám dále, tentokrát kabelku. Přeji Vám hodně úspěchů a spokojených zákazníků. S pozdravem Jitka Louvarová

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-10-30
Zuzana Š.

Dobrý den, k narozeninám jsem dostala svou druhou Lucotku :) Je nádherná, všem se moc líbí. Děkuji :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-10-23
Marcela Cochová

Děkuji za rychlé ušití kabelky,už byla na vycházce v Lisabonu. Mám tři a každý je obdivuje a já ráda propaguju vaší značku.(Českou : ) ) :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-10-02
nettyna

krasne, ale usite-vyrobte uz konecne aj nejaku kabelu-tasku dozadu na invalidny vozik, aj my vozickarky sme zeny (inlove)

Co není, může v budoucnu být. Mohu navrhnout šité úchytky jako vyrábíme pro dětský kočárek.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-09-21
Hanka N.

Mám první LUCOTKU a je nádherná!!! Děkuji moc za její zaslání. Precizně ušitá, vkusně sladěná, brzy dodaná. K narozeninám si nechám ušít druhou, už na ni šetřím. Přeji výrobci hodně spokojených zákaznic :o

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-09-12
Radana Matouskova

Dnes kabelka došla. Jsem mile překvapena. Je nádherná, trochu větší než jsem čekala, což mi nevadí, velmi precizně ušitá, měkkoučká, ale super drží tvar, krásně řešené detaily vevnitř. Zcela jednoznačně předčila mé očekávání.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-09-08
Zdeňka Hradská

Kabelka je přesně dle mých představ.Je lehoučká,prostorná ale při tom né moc veliká.Prostě tak akorát pro denní nošení.Moc děkuji a již doporučuji svému okolí. Všichni mi jí chválí a já mám velkou radost.Lucotka je fajn. :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-08-31
gitka

Musím pochváliť kvalitu, kabelky máme od Vás už tri, žiadna chyba. Používame ich často, tú moju skoro denne, vždy sa nájde niekto kto ich obdivuje. Želám Vám, aby Vám to dobre ŠILO :D

star_halfstar_halfstar_half
2017-08-22
eva nagyova

DOBRY DEN AKO POZERAM A čITAM JE TO DOST DRAHE NA TO žE JE SYNTETIKA,,,ale su pekne,,pekny den prajem s pozdravom,,,eva,,, :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-08-18
Mária Horáková

Ďakujem za vybavenie objednávky podľa želania, kabelka je veľmi pekná a ľahučká. Želám Vám veľa spokojných zákazníkov. S úctou Horáková

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-08-16
Lada

Děkuji za Lucotku jako vždy nádherná :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-28
Zdeňka Krausová

Moje Lucotka včera dorazila v naprostém pořádku,je nádherná,precizně šitá,děkuji moc. :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-27
Zuzana Š.

Včera mi dorazila moje první :) Je nádherná a jsem moc spokojená. Tak lehounkou a precizně šitou kabelku jsem ještě neměla. Jsem moc spokojená, všem se líbí a nemůžu se na ni vynadívat. A to, že ji mám s monogramem a je šitá v Čechách je bonus navíc :) Děkuji a přeji další spokojené zákaznice :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-26
Markéta Přikrylová

Dobrý den, tak konečně jsem majitelkou mojí první lucotky - s pávem. Je nádherná. Nejdříve jsem měla z objednávky trochu obavy, protože jsem si ji nemohla dopředu "osahat". Ale kabelka předčila všechny moje očekávání. Je opravdu krásná, velmi precizně ušitá, je na ní vidět její kvalita. Jsem ráda, že to je i česká výroba. Ty peníze za to určitě stojí. Určitě objednám další. Děkuji Vám.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-24
Janka

Ďakujem veľmi pekne za zaslané kabelky. Ja ich mám od Vás už niekoľko a s každou som bola spokojná buď ja, alebo ten, koho som ňou obdarovala. Sú krásne a originálne. Je skvelé, že máte odvahu, fantáziu a talent pustiť sa do tohto typu podnikania. Držím Vám palce a želám veľa spokojných zákazníkov.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-24
Lenka Suchá

Dobrý večer, kabelky jsou překrásné, hlavně teď ty modré novinky. Bohužel jsou mimo mou cenovou kategorii a tak se kochám, alespoň pohledem. Přesto Vám moc fandím a jsem ráda že je něco tak pěkného od české firmy. Jen tak dál a přeju hodně úspěchů

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-20
Alena Orosová

včera mi prišla kabelka,je naozaj krásna :) ďakujem

star_halfstar_half
2017-07-17
Veronika Kiebelová

Dnes som dostala kabelku z kolekcie Chris, bohužiaľ mňa sklamalo,že farby nie sú také ako na obrázku.Mala byť bordová a je vzadu čierna a vpredu skôr tehlová.Takže ju asi moc nevyužijem

Dobrý den, kabelku Luci One Chris jste objednala dle naší nabídky s černými zády. Jelikož tuto kolekci již nemáme v nabídce připojuji odkaz na archivní fota, že doopravdy černá záda má. https://www.lucoto.cz/images/products/1221-luci-one-chris-black-and-wine-1.jpg https://www.lucoto.cz/images/products/1221-luci-one-chris-black-and-wine-2.jpg Pokud jde o barvy, kalibrujeme je na ips monitoru a je možné, že na Vašem monitoru se zobrazili trochu jinak. Jelikož se Vám kabelka nelíbí a nemohu se s Vámi zkontaktovat jak přes email (nemám odpověď) či telefon (nedozvoním se) nabízím Vám vrácení kabelky a následné zaslání částky za kabelku včetně poštovného na Váš účet. Prosím piště na info@lucoto.cz. Děkuji a hezký večer Oto Lucoto

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-07-10
Marcela Cochová

Mám od vás dvě krásné originální kabelky a značkové. Jsem ráda za pěkné česke zboží.Díky :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-06-29
Linda Vacková

Moc ráda bych poděkovala za krásnou kabelku,šitou barevně na míru. Kabelka je lehoučká, precizně propracovaná, nadherná. Moc děkuji za velkou ochotu. Linda V

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-06-27
Lucie Priglová

V minulých dnech jsem obdržela v pořadí již druhou Lucotku.Opět mi nezbývá nic jiného než složit hlubokou poklonu vaší precizní práci!!Kabelky jsou do posledního detailu perfektní,ta první je i po déle než ročním každodenním nošení stále jako nová. Tady prostě platí -", Kdo jednou zkusí-už nechce jinak".. (inlove)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-06-23
Lenka

Děkuji za rychlé dodání. Kabelka je krásná, perfektně udělaná a hlavně lehoučká, což moc oceňuji :) Budu se s ní ráda chlubit :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-06-05
Terry

Moc děkuji za krásnou kabelku i bleskové dodání, do narozenin jste to opravdu stihli.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-06-01
Lada

Veliké díky za kabelku je moc pěkná máte zlaté ruce a velikou ochotu.Mám několik kabelek a jsou tak krásné jedna hezčí než druhá.Veliké díky za Vaši práci a zo to že jste. DOPORUČUJI VŠEM

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-30
Petra Machačová

Dobrý den. Jako proč mi to děláte??????? :D Poslat něco tak úúúúžasného.... Včera mi dorazila moje první ...........a určitě neee poslední .........................a jsem nadšená!!!! (inlove) Skvělá práce - provedení, materiál ......... zkrátka jste moc šikovní. Takže za mně mohu jen doporučit.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-26
Marketa

Děkuji za krásnou kabelku, jsem moc spokojená ;) ;) :-$ ... Jsem hrdou majitelkou již dvou takových zlatíček a mohu všem jen doporučit ;) .

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-19
Wendy

Jsem hrdou a velmi spokojenou majitelkou dvou kabelek, všem z mého okolí se také moc líbí. :) :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-16
Michaela

Na svoju* Lukotku* som dlho čakala no stálo to zato. Nielen ja ale aj moje okolie je ňou nadšené (inlove) Som maximálne spokojná :-*

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-12
Hana

Už druhý měsíc "dělám parádu" s kabelkou Lucoto - Joli PARIS tour červená a černá, kterou jsem si nechala "naložit" pod stromeček. Je moc krásná, precizně ušitá, velké plus je i to, že je lehká (tedy pokud do ní nenarvu spoustu potřebných věcí). Je pořád jako nová. Nejkrásnější kabelka, jakou jsem kdy měla!

star_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-11
Ľudmila

Včera dorazila moja Tootsi One Rose blue and white. Je veľmi pekne vypracovaná, precízne ušitá. Čo ma sklamalo, bol fakt, že farebná kombinácia nie je rovnaká ako v e-shope.

Dobrý den, a to mně mrzí, při našívání jsem spletl barvu klopy a takto to dopadlo. Máte pravdu, že to mění charakter kabelky a proto prosím nabízím alespoň slevu 25%, a nebo výměnu kabelky. Děkuji moc a hezký den Oto Lucoto

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-11
Adéla Málková

Objednávali jsme 4 kabelky, dvě z nich s úpravami na přání a všechny jsou úžasné! Naprosto přesně odpovídají našim představám. Dobře se nosí, skvěle vypadají, precizně zpracované... Není nic, co by se jim dalo vytknout. Určitě jsme neobjednávaly naposled. Děkujeme, Adéla, Marcela a Simona

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-05-11
Zdeňka

Velmi spokojená. Precizně ušitý. Dodáno přesně za 6 týdnů. Taška dle mých představ.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-04-27
Florkovičová Danka

Pekný večer ,včera mi kurier priviezol dve rásne Lucotky ♥ veľmi sa im teším ,sú presne také aké som si predstavovala - prekrásne !!! ďakujem :-$ :-$ :-$

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-04-25
Zuzana Krbcová

Dnes mi dorazila druhá Lucotka,společně s peněženkou a kosmetickou taštičkou.Je opět nádherná a já jsem max. spokojena. Děkuji Vám a přeji spoustustejně spokojených zákaznic jako jsem já :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-04-07
Zuzana

:) Ďakujem veľmi pekne za moju prvú kabelku od Vás..je krásna:) :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-03-15
Lada

Dobrý den velice děkuji za kabelky jsou jako obvykle krásné. :) :) :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-03-04
Kater

Kabelka mi přišla v týdnu je dokonalá,lehoučká :) perfektně ušitá ,moc děkuji objednám si určitě znovu :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-02-28
Zuzana Krbcová

Chtěla bych poděkovat firmě Lucoto,za nádhernou kabelku,která dnes dorazila.Také bych chtěla poděkovat za ochotu a vstřícnost firmy,dodat kabelku v kratším termínu,než je běžné.Je opravdu nádherná a precizně ušitá.Ještě jednou díky.Je to první kabelka v naší rodině,ale určitě né poslední :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-02-28
Vendy

Tak dnes mi přišla druhá kabelka a je opět báječná. Už teď mám vybranou další je to jak mor. Musím je mít. :)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-02-26
Zuzana

Už rok jsem vlastníkem 2 kabelek (Bagbi One Circle black a Bagbi One Paris brown and black). Kabelky denně nosím do práce a jsem naprosto spokojena. Jsou prostorné, vejde se do nich vše potřebné (i menší nákup, když je potřeba ho rychle někam zandat). Při nošení nijak nepřekáží. S kvalitou jsem také velice spokojena. Rozhodně to nejsou poslední kabelky, které si zde pořídím :) . Vaše práce je perfektní jen tak dále! :-)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2017-01-12
Petra V.

Už víc než půl roku jsem hrdou majitelkou kabelky Sandra One Vintage black. O tom, že bude vzhledově krásná, jsem nepochybovala, ale tak precizní ušití jsem nečekala. Kabelka tak působí skutečně luxusně, je pohodlná, perfektně sedí na rameni a báječně se nosí. Kamkoli s ní přijdu, všude zaujme, už jsem rozdala spoustu doporučení na Vaše stránky a několik známých už se taky pyšní novou "Lucotkou." Nyní pokukuju po nějaké letní variatně a vypadá to, že už mám vybráno! Díky a doufám, že Vás šití kabelek jen tak neomrzí!

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-12-22
Lenka Vidová

Milí "Lucoťáci" , musím vám napsat velkou jedničku s hvězdičkou :-) Já mám od vás, už delší dobu, batůžek černý s květinovou aplikací Jarry a můžu vám říct, že nikdo v mém okolí nic takového nemá, ani nic takové nikdo nezná :-) Tuhle "kabelku na záda", jak to nazval můj syn, hrdě ukazuji a doporučuji :-) Vše potřebné pro mě se tam vejde a příjemně se nosí. Navíc kapsička vzadu je suprová - na kapesníčky, na mobil :-) Moje mamka má od vás kabelku Bagbi s obrázkem Eifelovky a nosí jen tuto, i když má spoustu dalších:-) Jsme velice spokojeni i se zpracováním objednávky a komunikací s vámi. Chválíme a doporučujeme a já sdílím na Fb :-) Teď už mám vyhlédnutou další, pro sebe i pro mamku , takže šetřím , ať se můžeme zas

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-11-23
Petra Zemanová

Mám od vás kabelku Tootsi One Fireworks black, je skvělá, výborně vypadá a vejde se do ní asi milion nepostradatelných věcí :-) je originální a každý si jí všimne. Určitě budu objednávat kabelky další!

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-11-04
Petra Melichová

Mám od Vás kabelku Bagbi, kterou mi nechal dělat přítel k narozeninám a jsem maximálně spokojená, je krásná, praktická, precizně ušitá, z mé strany maximální spokojenost. Kudy chodím, tam Vás chválím a všem doporučuji. Přítel si také moc pochvaloval komunikaci s Vámi. Podtrženo, sečteno, dávám palec nahoru.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-10-31
Hana Sniegoňvá

Dnes jsem obdržela kabelku s peněženkou a opět perfektně provedená práce.Je to moje druhá kabelka a jsem opět velice spokojená.Jste kluci šikovní.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-10-28
Jana

Batůžek mám už od března a stále vypadá jako nový. Moc děkuji!

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-10-21
Jana Novotna

Kabelka s doplnky mi prisla vcera,jsem nadsena je jeste hezci nez na obrazku!

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-10-14
Petra Zemanová

Vaše kabelky jsou prostě manie!člověk chce další a další a nemůže přestat :-)

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-09-24
Jiřina Strnadová

Druhý nákup a zase super.Dík.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-09-21
Martina Hortová

Dnes jsem obdržela prostě skvělou kabelku! Bylo mi vyhověno ve všech mých požadavcích, za což moc děkuji, navíc je naprosto precizně ušitá. Byl to druhý nákup zde a rozhodně nebyl poslední.

star_halfstar_halfstar_halfstar_halfstar_half
2016-09-15
Andrea Benešová

Děkuji za novou krásnou zelenomodrou...jdu do další

publish